Teambuilding

In het centrum van Houthalen vind je onze gezellige escape room waar je terecht kunt voor een leuke teambuilding. Ontsnap uit één van onze escape rooms, of probeer sneller dan je collega's de puzzelbox op te lossen. Wie liever niet mee speelt, kan altijd het spel meevolgen op groot scherm in onze lounge hoek. Met onze mobiele boxen kunnen we ook op locatie een leuke teambuilding organiseren.

Team assessment

Wil je je collega's volledig doorgronden? Maak de escape room dan onderdeel van een volledige team assessment met persoonlijkheidstest, escape room, Big Five game, en optionele brainstorm. (Formule van een halve of hele dag.)
Met onze mobiele boxen kunnen we dit ook organiseren op locatie: bij jullie op het bedrijf of op een evenementlocatie.

Persoonlijkheids-test

Een individuele, online bevraging gaat vooraf aan de georganiseerde teamdag. Deze test bepaalt je score op de 5 bepalende karaktertrekken volgens de Big Five theorie. Zo wordt er voor iedereen een profiel opgesteld waarmee we aan de slag gaan.

Escape room

Op de teamdag speel je met je team een geweldige escaperoom onder professionele begeleiding van een psycholoog. Deze kijkt of je manier van spelen overeenstemt met de persoonlijkheidskenmerken uit de test.

Big Five game

Daarna gaan we in dialoog over de teamresultaten aan de hand van onze Big Five game. Hierin leer je jezelf en de rest van je team beter kennen.

Ontwikkeling (optioneel)

Sluit af met een brainstorm of activiteit die verder inzet op de ontwikkeling van het team en de persoonlijke groei van je teamleden.

Vergaderen

Toch nog wat werk te bespreken? Gebruik onze vergaderruimte met presentatiescherm en flip-chart.

Capaciteit
U-layout: tot 12 personen
Boardroom layout: tot 16 personen
Theater layout: tot 30 personen

losse-tafels.jpg
theater.jpg
board.jpg
u-layout.jpg

Lekker eten en drinken

Je teambuilding combineren met een ontbijt, lunch of uitgebreid dinner, het kan allemaal. Wij verzorgen catering of live cooking in onze open keuken voor wie net dat tikkeltje meer wil.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw team? We stellen graag een programma voor je samen!