Wij gaan terug open!

Vanaf 9 juni is iedereen terug welkom. Maak snel je reservatie en dan zorgen wij voor een onvergetelijke activiteit.

Geef een escape ervaring cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een te gekke ervaring cadeau!

Coronamaatregelen

We vinden het belangrijk dat er in een veilige, gezonde omgeving gespeeld kan worden en nemen uiteraard de nodige maatregelen. We vragen vriendelijk om volgende instructies op te volgen zodat we samen de escape room corona-proof kunnen houden.

  • Houd steeds 1,5m afstand van personeel en andere klanten.
  • Wij voorzien voldoende ontsmettingsstations. Het ontsmetten van de handen is verplicht bij binnenkomst, voor het spel en na het spel.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht in de publieke ruimtes. U kan uw eigen mondmasker meenemen, maar het is ook mogelijk er bij ons een aan te kopen voor €2/stuk. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn niet verplicht een mondmasker te dragen.
  • Kom 15 min voor de start van de boeking naar de escape room (niet vroeger).
  • Wacht bij binnenkomst in de wachtzone totdat de gamemaster je komt halen.
  • Napraten achteraf kan, maar we vragen om niet langer dan 15 min te blijven na het spel. Zo heeft de game master tijd om de kamer te ontsmetten tussen twee boekingen en wordt het kruisen van groepen tot een minimum beperkt.
  • Betalen kan ter plaatse voortaan enkel elektronisch via Bancontact of Payconiq. We ontvangen geen cash.
  • Blijf thuis wanneer je ziektesymptomen ervaart. De boeking kan kosteloos verplaatst worden.
  • Alle gamemasters zijn uitgebreid gebriefd en zullen geen risico's nemen. We vragen u om ten alle tijden hun instructies op te volgen.

TrappedIn Houthalen

Je wordt samen met je vrienden of collega's een afgesloten kamer binnengelaten.

Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen, maar dan moet je wel eerst ontdekken hoe! In de escape room staan raadselachtige toestellen en er liggen voorwerpen die je niet thuis kunt brengen...

Kunnen die je helpen om de uitgang te openen? Hoe zit dit?

Overleg. Denk na. Maar niet te lang.

Intussen tikken de minuten weg...

Play
Opgesloten

Opgesloten

Je zit opgesloten.

60 min

60 min

Met slechts 60 minuten op de klok.

Logica

Logica

Enkel logica kan je redden.

Ontsnappen

Ontsnappen

Kan jij tijdig ontsnappen?

Ons aanbod

Welke van onze uitdagingen wil je aangaan?

Arrangementen

Omdat je soms meer wilt dan spelen alleen.

Veelgestelde vragen

maar allemaal met een antwoord!

Nee hoor. Het is perfect veilig: je kan ten alle tijden de kamer verlaten. Let wel dat het doel van het spel net is om te ontsnappen.

Elk spel is ontworpen voor een bepaald maximaal aantal personen dat telkens staat aangegeven op de detailpagina's.

Indien er teveel spelers in het spel zitten, lopen jullie elkaar in de weg en is de spelervaring niet optimaal.. Als je toch graag met een grote groep zou komen spelen, dan kunnen jullie de groep opsplitsen over twee of meerdere tijdsloten, zodat jullie vlak na elkaar kunnen spelen. Op deze manier kunnen jullie elkaars prestatie ook uitdagen.

De eerste groep die gespeeld heeft kan dan ook live de tweede groep meevolgen op het scherm!

Wij raden een minimumleeftijd van 15 jaar aan om onze spellen voor volwassenen te spelen zonder begeleidende.

Speciaal aan TrappedIn Houthalen is de focus op escape rooms voor kinderen. Deze kunnen gespeeld worden vanaf 8 jaar en de minimumleeftijd staat steeds aangegeven op de detailpagina's.

Probeer 10 tot 15 minuten op voorhand te arriveren. Op die manier kunnen we jullie vlot briefen en wat uitleg geven voor de spanning start.

Onze ontvangstruimte biedt uitgebreid de mogelijkheid om vooraf nog even iets te drinken terwijl je wacht op de teamgenoten.

Mobiele telefoons of tablets zijn niet toegelaten in de kamers. Het enige dat je nodig hebt in de kamer is jezelf en je verstand. :-) Je kan je spullen veilig opbergen in de voorziene lockers.

Neen. Het is niet de bedoeling dat er voedsel of drank in de kamers meegenomen wordt. Er is achteraf voldoende tijd om in de ontvangstruimte een drankje te nuttigen en na te praten over de opgedane ervaring.

Kijk zeker ook even onze arrangementen na met pizza's!

Wij beschikken niet over een privé parking, maar op minder dan 100m wandelafstand zijn er voldoende (gratis) openbare parkeerplaatsen te vinden.

Ja natuurlijk! Net als aan de kinderen, denken we ook aan de volwassenen. Ga je mee de kamer in, is dat geen enkel probleem. Blijf je liever op groot scherm meekijken naar de kinderen in het spel, is dat ook geregeld.

De betaling kan zowel online als ter plaatse gebeuren. We ontvangen geen cash, maar betalingen kunnen elektronisch met je bankkaart of smartphone gebeuren. Daarnaast aanvaarden we ook consumptiecheques.

Ons online boekingsprogramma laat helaas nog geen bancontact betalingen toe. Toch geven wij de voorkeur aan op voorhand betalen om de afhandeling ter plaatse vlotter te laten verlopen voor u, maar ook om ongewenste last-minute annuleringen te vermijden. Indien u kiest voor 'ter plaatse betalen' en u boekt meer dan 1 week op voorhand, zullen wij u een e-mail met een betalingslink doen toekomen zodat u alsnog de betaling online kunt uitvoeren (IBAN: BE96 7370 4942 7405 op naam van Scapegoat VOF). U kunt uiteraard ook nog steeds ter plaatse betalen met bancontact of Payconiq.

Contacteer ons

Klaar voor de uitdaging?