Big Pursuit

All your base are belong to us.

60 min

60 min

Met slechts 60 minuten op de klok.

Logica

Logica

Enkel logica kan je redden.

Ontsnappen

Ontsnappen

Kan jij tijdig ontsnappen?

De Code van Coppens

Staf en Mathias vergrendelden onze kamers. Kan jij hun codes kraken? Kom het deze week nog proberen!

Play

Kinderfeestjes

TrappedIn Houthalen heeft een aanbod dat uitermate geschikt is voor kinderen (8+ jaar), al dan niet in het kader van een heus feestje. Zo organiseren wij voor u een zorgeloos kinderfeestje met een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

En u hoeft achteraf helemaal niets op te ruimen! :-D

TrappedIn Houthalen

Je wordt samen met je vrienden of collega's een afgesloten kamer binnengelaten.

Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen, maar dan moet je wel eerst ontdekken hoe! In de escape room staan raadselachtige toestellen en er liggen voorwerpen die je niet thuis kunt brengen...

Kunnen die je helpen om de uitgang te openen? Hoe zit dit?

Overleg. Denk na. Maar niet te lang.

Intussen tikken de minuten weg...

Play

Ons aanbod

Welke van onze uitdagingen wil je aangaan?

Arrangementen

Omdat je soms meer wilt dan spelen alleen.

Gamemaster M/V

Wij zijn op zoek zijn naar gamemasters om ons team te versterken. Gamemasters ontvangen de spelers, geven uitleg over het spel, begeleiden het spel en staan achteraf nog even klaar om alles samen te overlopen. Een heel sociale job dus, waarbij je veel lachende en blije mensen zal ontmoeten.

Interesse? Stuur snel een emailtje naar miriam@trappedinhouthalen.be!

Veelgestelde vragen

maar allemaal met een antwoord!

Nee hoor. Het is perfect veilig: je kan ten alle tijden de kamer verlaten. Let wel dat het doel van het spel net is om te ontsnappen.

Elk spel is ontworpen voor een bepaald maximaal aantal personen dat telkens staat aangegeven op de detailpagina's.

Indien er teveel spelers in het spel zitten, lopen jullie elkaar in de weg en is de spelervaring niet optimaal.. Als je toch graag met een grote groep zou komen spelen, dan kunnen jullie de groep opsplitsen over twee of meerdere tijdsloten, zodat jullie vlak na elkaar kunnen spelen. Op deze manier kunnen jullie elkaars prestatie ook uitdagen.

De eerste groep die gespeeld heeft kan dan ook live de tweede groep meevolgen op het scherm!

Wij raden een minimumleeftijd van 15 jaar aan om onze spellen voor volwassenen te spelen zonder begeleidende.

Speciaal aan TrappedIn Houthalen is de focus op escape rooms voor kinderen. Deze kunnen gespeeld worden vanaf 8 jaar en de minimumleeftijd staat steeds aangegeven op de detailpagina's.

Probeer een 10 tot 15 minuten op voorhand te arriveren. Op die manier kunnen we jullie vlot briefen en wat uitleg geven voor de spanning start.

Onze ontvangstruimte biedt uitgebreid de mogelijkheid om vooraf nog even iets te drinken terwijl je wacht op de teamgenoten.

Mobiele telefoons of tablets zijn niet toegelaten in de kamers. Het enige dat je nodig hebt in de kamer is jezelf en je verstand. :-) Je kan je spullen veilig opbergen in de voorziene lockers.

Neen. Het is niet de bedoeling dat er voedsel of drank in de kamers meegenomen wordt. Er is achteraf voldoende tijd om in de ontvangstruimte een drankje te nuttigen en na te praten over de opgedane ervaring.

Kijk zeker ook even onze arrangementen na met pizza's!

Wij beschikken niet over een privé parking, maar op minder dan 100m wandelafstand zijn er voldoende (gratis) openbare parkeerplaatsen te vinden.

Ja natuurlijk! Net als aan de kinderen, denken we ook aan de volwassenen. Ga je mee de kamer in, is dat geen enkel probleem. Blijf je liever op groot scherm meekijken naar de kinderen in het spel, is dat ook geregeld.

Contacteer ons

Klaar voor de uitdaging?