We hebben het eindejaar net niet gehaald...

Op 22 december werd door het corona overlegcomité beslist dat alle escaperooms de deuren moeten sluiten vanaf zondag 26 december 2021 tot en met vrijdag 28 januari 2022.

Wij zullen daarom iedereen die een escaperoom heeft geboekt in die periode annuleren. Indien u al betaald heeft krijgt u van ons per e-mail een voucher toegestuurd, met een geldigheid van 1 jaar. Hopelijk zien we jullie dan in het nieuwe jaar snel terug! Bij vragen stuur gerust een mailtje naar boekhouding@scapegoat.be

Wij wensen jullie fijne feestdagen!

Geef een escape ervaring cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau voor kerst? Schenk een te gekke ervaring cadeau!

Boek via de knop hieronder (betalen met creditcard) of mail naar boekhouding@scapegoat.be

TrappedIn Houthalen

Je wordt samen met je vrienden of collega's een afgesloten kamer binnengelaten.

Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen, maar dan moet je wel eerst ontdekken hoe! In de escape room staan raadselachtige toestellen en er liggen voorwerpen die je niet thuis kunt brengen...

Kunnen die je helpen om de uitgang te openen? Hoe zit dit?

Overleg. Denk na. Maar niet te lang.

Intussen tikken de minuten weg...

Play
Opgesloten

Opgesloten

Je zit opgesloten.

60 min

60 min

Met slechts 60 minuten op de klok.

Logica

Logica

Enkel logica kan je redden.

Ontsnappen

Ontsnappen

Kan jij tijdig ontsnappen?

Ons aanbod

Welke van onze uitdagingen wil je aangaan?

Arrangementen

Omdat je soms meer wilt dan spelen alleen.

Veelgestelde vragen

maar allemaal met een antwoord!

Nee hoor. Het is perfect veilig: je kan ten alle tijden de kamer verlaten. Let wel dat het doel van het spel net is om te ontsnappen.

Elk spel is ontworpen voor een bepaald maximaal aantal personen dat telkens staat aangegeven op de detailpagina's.

Indien er teveel spelers in het spel zitten, lopen jullie elkaar in de weg en is de spelervaring niet optimaal.. Als je toch graag met een grote groep zou komen spelen, dan kunnen jullie de groep opsplitsen over twee of meerdere tijdsloten, zodat jullie vlak na elkaar kunnen spelen. Op deze manier kunnen jullie elkaars prestatie ook uitdagen.

De eerste groep die gespeeld heeft kan dan ook live de tweede groep meevolgen op het scherm!

Wij raden een minimumleeftijd van 15 jaar aan om onze spellen voor volwassenen te spelen zonder begeleidende.

Speciaal aan TrappedIn Houthalen is de focus op escape rooms voor kinderen. Deze kunnen gespeeld worden vanaf 8 jaar en de minimumleeftijd staat steeds aangegeven op de detailpagina's.

Probeer 10 tot 15 minuten op voorhand te arriveren. Op die manier kunnen we jullie vlot briefen en wat uitleg geven voor de spanning start.

Onze ontvangstruimte biedt uitgebreid de mogelijkheid om vooraf nog even iets te drinken terwijl je wacht op de teamgenoten.

Mobiele telefoons of tablets zijn niet toegelaten in de kamers. Het enige dat je nodig hebt in de kamer is jezelf en je verstand. :-) Je kan je spullen veilig opbergen in de voorziene lockers.

Neen. Het is niet de bedoeling dat er voedsel of drank in de kamers meegenomen wordt. Er is achteraf voldoende tijd om in de ontvangstruimte een drankje te nuttigen en na te praten over de opgedane ervaring.

Kijk zeker ook even onze arrangementen na met pizza's!

Ja natuurlijk! Net als aan de kinderen, denken we ook aan de volwassenen. Ga je mee de kamer in, is dat geen enkel probleem. Blijf je liever op groot scherm meekijken naar de kinderen in het spel, is dat ook geregeld.

Wij beschikken niet over een privé parking, maar op minder dan 100m wandelafstand zijn er voldoende (gratis) openbare parkeerplaatsen te vinden.

De betaling kan zowel online als ter plaatse gebeuren. We ontvangen geen cash, maar betalingen kunnen elektronisch met je bankkaart of smartphone gebeuren. Daarnaast aanvaarden we ook (papieren) consumptiecheques.

Een voucher is vanaf de aankoop 1 jaar geldig.

Fotoblog

Vind je jouw foto hier niet, ga dan een kijkje nemen op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/trappedinhouthalen

Contacteer ons

Klaar voor de uitdaging?